Asukasvuorovaikutus

TramWestin periaatteisiin kuuluu asukkaiden mielipiteiden huomioon ottaminen. Asukkaat ovat parhaita asiantuntijoita omilla kotialueillaan. Tietysti joskus pitää tehdä myönnytyksiä kokonaisuuden takia, mutta näistä myönnytyksistä pitää voida keskustella ja niille pitää olla vankat ja ymmärrettävät perustelut.

TramWestin nykyinen muoto jouduttiin suunnittelemaan kovalla kiireellä vapaaehtoisvoimin, joten emme ole vielä ehtineet kuulla asukkaita. Monet työn tekijöistä asuvat Etelä-Espoossa, mutta se ei vielä riitä. Seuraavaksi otammekin yhteyttä asukasjärjestöihin ja tarjoudumme esittelemään ajatuksiamme ja keskustelemaan vaihtoehdoista. Asukasjärjestöt ja muut kiinnostuneet yhdistykset voivat myös ottaa meihin suoraan yhteyttä osoitteeseen tramwest@gmail.com. Teemme parhaamme vastataksemme kaikille ja ehtiäksemme mahdollisimman moneen paikkaan, vaikka voimavaramme ovatkin rajalliset.

Yritykset ja yhteisöt

Vaikka asukkaat ovat tärkein sidosryhmämme, myös suunnitellun verkoston varrella olevat työpaikat ja palvelut ovat luonnollisesti osa kokonaisuutta. Esittelemme hanketta mahdollisuuksien mukaan myös yritysten ja yhteisöjen edustajille. Yhteydenottoihin voi käyttää yllä olevaa sähköpostiosoitetta.

Sivu luotu 10.3.2006 / LP. Viimeisin päivitys 11.3.2006 / LP.©2006 TramWest tramwest@gmail.com